kolmapäev, 6. veebruar 2013

Moodsad ajad

Ajavaimu ja moega kaasas käimine on ikka iseloomustanud ilusaid ja edevaid inimesi. Mis see rahvatants siis muud on kui puhas edevuse laat. On muidugi ka teistsuguseid arvamusi, aga suures plaanis on see ikka üks tants ja tagaajamine. Mis siis, et kohati teaduslik ja puha. Igatahes on sellel  sisu ja mõte ning mis oluline - see on alati moodne. Tehku teised, mis tahavad, me olemegi moodsad ja nüüd nähtavad ka Facebookis, vt  https://www.facebook.com/Juhukse.  
Kae perra ja ole ka moodne.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Charles Darwin teadis aastal 1871 täpselt, kuhu evolutsioon pürgib ja millega see kõik päädib: „Kõlbelise kultuuri kõrgeim võimalik staadium saabub siis, kui me mõistame, et peaksime oma mõtteid ka kontrollima“.

Anonüümne ütles ...

Kuidas meeldida tüdrukule?
Kuidas saada aru, et ma meeldin tüdrukule?

Anonüümne ütles ...

Väga hea küsimus. Võiks öelda lausa eksistentsiaalne. Kulla noormees, asi ei ole mitte selles, et „Kas ma meeldin …“ vaid usus ise enese sisse, mis peaks leidma väljenduse vormis „ Ma meeldin tüdrukutele!". Eneseusu teemat on lahanud mitmed tuntud klassikud. Tsiteerin: „Noh?” küsib apteeker. “Eks ole parem?” ; “Jaa,” venitab tõbine. “Nagu parem on. Aga lubage küsida, härra apteeker, kas see rohi ei olnud Punsli eli?”; “Punsli õli,” kordab apteeker. “Mis see teie asi on. Peaasi kui ta aitab. [---] Kõige kangema rohu toovad abiotsijad enesega ühes; seda rohtu võite meie riiulitelt asjata otsida, tema nimi on usk rohu võimu sisse.“ Seega lahendus antud küsimusele on usus oma võimete sisse. Teatud vaimutervise hälvete korral on täiendavalt aidanud ka sellist laadi toimingud nagu: isiklik hügieen, süstemaatiline eneseimetlus ja oma vastava sisekaemuse avalik eksponeerimine. Kõiki viimatinimetatud oskusi saate arendada rahvatantsu harrastades. Kui see ei aita, kardan, et siis võib olla tegemist tõsisema meditsiinilise probleemiga.

Anonüümne ütles ...

Pealegi on mul täitsa savi, minust pole ükski tüdruk kunagi välja teinud. Ja ma olen üksindusega leppinud. Elan üks päev korraga, eks näis mis homne päev toob.