esmaspäev, 7. mai 2012

Tehtud!



















Täname tänamast.
Juhukse.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Head talgulised!
Suured tänud kogu talgupäeva meeskonna poolt!
Tänavusse talgupäeva müüri sai laotud 1220 vägevat talgukivi. See on 1220 väärt tegu, kokku enam kui 30 000 kätepaari abil. Ükski tegu poleks toimunud ilma talgulisteta! Ilma, et üle Eestimaa poleks kokku tulnud nii palju talgulisi koos perede, laste ja sõpradega. Oma kohalolu ja kaasalöömisega aitasite muuta talgupäeva eriliseks. Talgupäeva staabist tuhandele talujuhile helistades kuulsime nende hääles kõlamas suurt rahu ja rõõmu talguliste pärast, keda jagus igasse Eestimaa otsa. Talgud ühendasid kõiki, talgupäeval ei loe vanus, staatus ega elukoht. Noorim teadaolev talguline oli 1-kuune ja vanim üle 90-aastane.
Üheskoos näitasime, et Eestimaa elukeskkonna parandamiseks ei ole tingimata vaja sadu tuhandeid eurosid, käsku kõrgemalt või europrojekti. Vaja on õiget mõtteviisi ja ühistunnet! Lihtne on näidata näpuga ja öelda „tehtagu ära“. Ent edasiviiv ja muutusttoov on valmisolek ise kaasa lüüa, käed külge panna ja ära teha! Aitäh teile selle eest!
Talgupäeva meeskond ja Eesti Rahva Muuseum kutsuvad Sind üles kirja panema ja jagama oma talgulugu. Loo saad kirja panna: http://www.teemeara.ee/talgulood .
Talgupäeval kuuldud muljeid talgutelt jagasime jõudumööda jooksvalt talgupäeva lehe kaudu kogu Eestiga, neid on mõnus ka tagantjärele sirvida http://www.teemeara.ee/otse. Järgemööda jõuavad meie kodulehele jagatud talgulood ja järgmisel nädalal talgujuhtide tagasiside.
Soovime mõnusat kevade jätku ning kohtumiseni talgupäeval 4. mail 2013!
Teeme ära!